:: AutoBizz ::

TAXA BOC - Februarie 2009

Crează un subiect nou Răspunde la subiect Pagina de start a forumului AutoBizz   »   Codul Fiscal Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare   Pagina 1 din 5

18 Feb 2009 06:12 MesajTitlul subiectului: TAXA BOC - Februarie 2009
AutoBizz
Administrator Site
Administrator Site

Data înscrierii: 10/Noi/2006

Răspunde cu citat (quote)

Intrebarea care a fost pusa de majoritatea:
Cum putem dovedi ca am cumparat-o inainte de 15 decembrie? Dupa cererea facuta la RAR?

Raspuns: Factura, Contract vanzare cumparare, posibil si chitanta de mana in cazul persoanelor fizice

Raspunsul oficial il veti afla de la: Juristii de la Finante
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului

20 Feb 2009 04:37 MesajTitlul subiectului: Re: TAXA BOC - Februarie 2009
Vizitator

am si eu niste intrebari si as dori si niste raspunsuri.eu am pus nr rosii pe un microbuz inainte de 15 dec nmu mai stiu exact data.pot dovedi cu nr rosi(talonul si asigurarea,pt.30zile ) ca masina este cumparata inainte de 15 dec?cu toate ca microbuzul este di 1997 si are motor de 2.500 si are o taxa de 2600 cu taxa cea din 15iulie dar cu taxa asta ce ati puso ca sa triplat asa dupa voi 7500euro este exagerat de mult o taxa la un microbuz din 97,nu costa microbuzul atat.si este euro 2 sper ca hotii astia sa nu il puna euro 1 ca ii dau foc de cat sa il inmatriculez.
Sus

22 Feb 2009 10:38 MesajTitlul subiectului:
Vizitator

da cred eu 1
Sus

14 Mar 2009 12:42 MesajTitlul subiectului: tapa
marius
Vizitator

bineinteles ca astia sunt mai mari hoti decat am crezut acuma dupa ce ne-au pus sa platim taxa de mediu o sa ne oblige practic sa o mai platim odata sau o sa ne dea banii?asa ceva cu siguranta numai in romania se intampla HOTIE PE FATA nici nu se ascund ca si politaii care iau spaga sau mai bine ca doctorii.
Sus

16 Mar 2009 01:37 MesajTitlul subiectului: si eu sunt curios
Vizitator

daca elimina taxa auto ne vor "hotii" Question da banii inapoi?
Sus

16 Mar 2009 01:38 MesajTitlul subiectului: Re: si eu sunt curios
Vizitator

Anonymous a scris:
daca elimina taxa auto ne vor da "hotii" Confused:banii inapoi?
am gresit putin mai sus:P
Sus

18 Mar 2009 09:54 MesajTitlul subiectului: Re: si eu sunt curios
Bombonel
Vizitator

Normal ca ar trebui sa o plateasca doar cei care nu au platit taxa de prima inmatriculare. Eu, de ex, care am masina noua si am platit taxa de ce sa o mai platesc anual?... sa imi returneze banii in paritate cu euro si o platesc anual.
Sus

18 Mar 2009 11:45 MesajTitlul subiectului: taxa poluare
beneton51@yahoo.com
Vizitator

Ok. Se va lua masura instituirii unei taxe anuale . Intrebarea mea este : Ce se va intampla cu cei care au platit taxa . Suna a dubla impunere. Deci : am platit taxa si dupa un an incep sa platesc alta taxa (aceiasi Marie dar cu alta palarie) Normal este sa calculeze si sa scada din taxa ce am platit-o suma aferenta perioadei de un an (prezumtiv) si sa-mi restituie banii. Plus ca s-au folosit de banii mei pe aceasta perioada . Dobanda nici sa nu gandim ca vom lua. macar banii inapoi.si sa vedem cat se va pierde pe diferenta de curs valutar. Tot hotie!
Sus

21 Apr 2009 07:14 MesajTitlul subiectului: sal
marian21
Vizitator

degeaba!! eu am adus masina in iunie 2008,am adus un bmw din 1994 euro 2,mi au calculat taxa 65 milioane!! am motor 1600!! pt ce atatia bani!! am calculat taxa acasa pe toate site urile posibile de calculat si mi a dat intre 21-si 30mil!! dar nu 65mil cum au zis cei de la finante!!
Sus

28 Apr 2009 03:58 MesajTitlul subiectului: jos cu taxa auto
robert
Vizitator

e strigator la cer cu aceasta taxa. cum e posibil sa platesti 2.500 inmatricularea pentru o masina kre am luat-o in 2009 cu motor d 1600 si 200 de lei pentru o masina luata in urma cu 14 ani. mi se pare o aberatie totala. acest emil boc cred k nu stie p ce lume traieste impreuna cu ministrul mediului. romania a ajuns sa fie condusa de oameni nenorociti aiuriti, acesti guvernanti sunt niste magari si niste prosti. rusine sa va fie. La o masina noua e total aiurea sa platesti atatia bani...
Sus

22 Mai 2009 10:49 MesajTitlul subiectului:
Vizitator

La un salariu mediu de 150-200 euro,la ai nostri alesi, li se pare normal sa cumperi masina de la 8000 euro in sus. Tra sa ne apucam de furat,numa le facem concurenta si iarasi ii bai.
Sus

03 Iun 2009 01:09 MesajTitlul subiectului: Re: si eu sunt curios
Vizitator

Anonymous a scris:
daca elimina taxa auto ne vor "hotii" Question da banii inapoi?
Shocked
Sus

01 Aug 2009 10:01 MesajTitlul subiectului:
Vizitator

Sunt asa de scarbit de Boc...Nemirschi perversiunile si spaga pe care o urmaresc din toate unghiurile.Jegosul de Boc se uita oare in oglida sa isi vada prostia care ii iese pe nari?macar de la Nemirschi nu putem avea pretentii,el fiind...Te rog,Doamne ajuta DNA-ul sa isi faca treaba!Pentru oricine care se intreaba ce au unii cu saracii psd-isti...il rog sa vada ca mare parte din membrii psd sunt comunisti cu renume.
Acum cred ca isi cam incind creierii(aia mici) sa gaseasca o solutie sa o taraganeze cat mai mult. Stroe la sta in coaste...a dat spaga la intreaga oaste!
Platesc impozite,asigurari la nemti deoarece fraierii care i-am votat sa imi conduca tara nu vor bani.
Am vazut ca in tara inca circula Raba,Dacia 1310...Iar ei ne protejeaza mediul...chipurile!
Ideea este ca romanul este rabdator,invatat cu suferinta insa cat oare trebuie sa mai sufere?
Sus

18 Aug 2009 05:41 MesajTitlul subiectului:
Vizitator

sunteti niste hoti fara rusine...spun asta pt k pe lumea asta exista si hoti cu un pic de rusine Mad Idea Arrow
Sus

18 Aug 2009 05:43 MesajTitlul subiectului:
Vizitator

Anonymous a scris:
sunteti niste hoti fara rusine...spun asta pt k pe lumea asta exista si hoti cu un pic de rusine Mad Idea Arrow
votati legile alea in asa fel incat sa isi permita si omul de rand sa isi cumpere o masina Idea Question Exclamation Arrow
Sus

Crează un subiect nou Răspunde la subiect Pagina de start a forumului AutoBizz   »   Codul Fiscal
Subiectul anterior
Subiectul următor
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   

Puteți crea un subiect nou în acest forum
Puteți răspunde la subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum