:: AutoBizz ::

Noile amenzi o sa ne linisteasca bine de tot

Crează un subiect nou Răspunde la subiect Pagina de start a forumului AutoBizz   »   Codul Rutier    Pagina 1 din 1

29 Noi 2006 11:01 MesajTitlul subiectului: Noile amenzi o sa ne linisteasca bine de tot
AutoBizz
Administrator Site
Administrator Site

Data înscrierii: 10/Noi/2006

Răspunde cu citat (quote)

NOUL COD RUTIER ROMÂN INTRA IN VIGOARE DE AZI, 01.12.2006

Amenzi mai mari, legi mai stricte, un sistem nou de penalizare. Toate pentru a scăpa de numărul mare de accidente grave de circulație petrecute pe străzile din România. De azi, multe dintre contravențiile în trafic se vor transforma în infracțiuni.

Șoferii vor rămâne fără carnet pentru abateri care acum par banale.

Ce ziceti ? Se vor linisti asa oamenii ? Vor fi mai putine accidente ? Eu cred ca da.

Mai jos aveti lista completa a amenzilor care va intra in vigoare de vineri, 01.12.2006.

http://www.autobizz.ro/amenzi-auto.php
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului

02 Dec 2006 01:33 MesajTitlul subiectului: Amenzile
Jagular
Membru nou
Membru nou

Data înscrierii: 02/Dec/2006

Eu sincer nu sunt deacord cu amenzile astea ... dar in fine daca ii sa fie ... asta este ... dar oricum sunt prea mari si pentru orice porcarie primesti amenda ... ce legatura au centurile de siguranta cu accidentele asta nu pot sa inteleg ... daca ti-ai pus centura de siguranta asta inseamna ca nu mai faci accident? ... asta este ceva banal ... dar oricum ... le luam in piept si mergem mai departe Nu ?! ....

Baia Mare
Sergiu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

02 Dec 2006 05:33 MesajTitlul subiectului: noul cod rutier
pllddean
Membru nou
Membru nou

Data înscrierii: 27/Noi/2006

Ca si in multe alte situatii copiem precum copiii tampiti regulile altora fara a tine seama de situatia concreta de la noi: am pus, de cativa ani, viteza in localitati de 50 la ora ca in tarile "avansate", dar aia au mii de km de autostrazi si merg prin localitati numai de la autostrada la ferma; noi avem numai 200km de "autostrada" (autorasul de pe lume...) si restul ...ca sa ajungi de la Buc la Oradea, daca ai respecta intrutotul codul rutier ar trebui sa faci doua zile... Cu amenzile de acum e curata batjocura. Nu sunt locuri de parcare, au indesit locurile cu oprirea interzisa si daca te trece sa faci ceva si ai oprit, pana sa te termini platesti ca si cum ai cumpara un WC particular. Sunt de acord ca exista multi inconstienti, dar gaseste-i si amendeaza-i pe ei, nu schimba o lege pentru cativa nebuni. Si cu acest nou cod smecherii vor ramane tot smecheri iar cetatenii de rand vor suferi consecintele inaspririi amenzilor. Au lasat o multime de lucruri la APRECIEREA politistului ceea ce inseamna facilitarea coruptiei si a spagii, aplicarea BUNULUI PLAC. Pe langa stresul zilei de maine, al scumpirilor nesfarsite si al bataii de joc generalizate vom mai avea si groaza necunoasterii dispozitiei de moment a DOMNULUI POLITAI in clipa in care ne va opri in trafic... politai pe care(culmea!) tot noi il platim. Sa tot traiesti in tara asta!

04 Dec 2006 10:54 MesajTitlul subiectului: Re: noul cod rutier
mastermind
Membru junior
Membru junior

Data înscrierii: 26/Noi/2006

pllddean a scris:
Sunt de acord ca exista multi inconstienti, dar gaseste-i si amendeaza-i pe ei, nu schimba o lege pentru cativa nebuni. Si cu acest nou cod smecherii vor ramane tot smecheri iar cetatenii de rand vor suferi consecintele inaspririi amenzilor.
aici eu tin sa te contrazic. aia 'cativa' sunt cei care mai circula corect, in rest se umbla pur shi simplu ca in codru, shi e tot mai rau pe zi ce trece. eu umblu toata ziua cu mashina in sibiu, shi nu pot sa ma duc de acasa pana la coltzu strazii fara sa dau de un cretin. in bucuresti mi-e si groaza sa ma gandesc. asa ca, parerea mea, legea e clara: daca umbli corect, n-ai treaba. esti abonat la amenzi, atunci treaba ta. plus ca in timp, daca se aplica legea asta cum ar trebui sa se aplice, problema locurilor de parcare de care ziceai va disparea incet-incet, pentru ca multi fraieri vor ramane fara carnete (oricum eu zic ca se dau muuuuult prea ushor carnetele de conducere).
pllddean a scris:
Au lasat o multime de lucruri la APRECIEREA politistului ceea ce inseamna facilitarea coruptiei si a spagii, aplicarea BUNULUI PLAC. Pe langa stresul zilei de maine, al scumpirilor nesfarsite si al bataii de joc generalizate vom mai avea si groaza necunoasterii dispozitiei de moment a DOMNULUI POLITAI in clipa in care ne va opri in trafic... politai pe care(culmea!) tot noi il platim.
shi aici tzin sa te contrazic. conform noului cod rutier domnul politzai nu are voie sa te opreasca decat daca ai comis-o. acele 'controale de rutina' vor disparea, cu exceptzia filtrelor organizate in vederea prinderii vreunui infractor urmarit.

Crează un subiect nou Răspunde la subiect Pagina de start a forumului AutoBizz   »   Codul Rutier
Subiectul anterior
Subiectul următor
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum